лого ProDerma International

За поръчки и въпроси
+359 889 772021

Биоревитализация Ejal40 - подмладява и стяга кожата на лицето

Направете запитване
На склад
SKU
Biorevitalization Ejal 40 - rejuvenates and tightens facial skin
 
Приоритетна доставка
 
до 14 дни опция за връщане
 

Какво представлява Ejal40?

Ejal 40 е биостимулираща и био-ремоделираща терапия, съдържаща 40 mg хиалуронова киселина с молекулно тегло 1200-1800 kDalton. Ejal 40 подобрява качеството и плътността на кожата, като стимулира фибробластите, както и образуването на колагенови и еластинови влакна.

 

Ефективност и приложение

Ejal 40 се прилага с иновативната 4-точкова биоревитализираща техника (4 PBR), която се извършва в четири инжекции от 0,25ml в четири точки от всяка страна на лицето, свеждайки до минимум риска от синини.

Лечението въвежда в кожата фрагменти от хиалуронова киселина за активиране на фибробластите. Активираните фибробласти се стимулират да произвеждат компонентите на матрикса на дермата. Дългосрочният резултат е естествена кожа, без депресирани зони, хидратирана кожа.

Лечението с Ejal 40 трябва да се извършва в курс от 3 процедури с интервал от 2 седмици. Повтаряйте курса на лечение 2-3 пъти годишно.

Ejal 40 може да се използва за намаляване на бръчките, подобряване на еластичността и изравняване на тена на кожата за по-младежки и сияен вид.

 

Резултати и трайност

EJAL 40 е най-новото поколение хиалуронова киселина със средно молекулно тегло, произведена за възстановяване на основната структура на извънклетъчната матрица (ECM), така че клетките, участващи във фазата на регенерация на новите влакна, да могат отново да установят естествените функционални взаимоотношения

EJAL 40 повишава биосинтетичния капацитет на фибробластите, предизвиквайки регенерацията на оптимална физиологична среда, засилвайки клетъчната активност, хидратацията и синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

EJAL 40 благодарение на своята ефективност е в състояние да преструктурира и подсилва допълнително клетъчната матрица, ревитализирайки кожата, която е дехидратирана и увредена от стареене и излагане на слънце.

 

Показания

  • Преструктурира клетките;
  • Възстановява дехидратираната кожа;
  • Стимулира естествените процеси на клетъчна регенерация;
  • Намалява бръчките;
  • Подобрява еластичността на кожата;
  • Изравнява тена на кожата за по-младежки и сияен вид.

To Top