За резервация и въпроси
+359 876100 006

IBSA

„Institut Biochimique SA“ е мултинационална швейцарска фармацевтична компания, основана през 1945 г.

Корпоративната философия на ІВSA е фокусирана върху стратегия за оптимизиране на активните съставки, като същевременно се разработват новаторски формулировки, с по-висока ефективност и толерантност, способни да оптимизират спазването на предписанията от страна на пациента и терапевтичните резултати.

В потвърждение на тази философия са основни продукти, като Flector®, един от първите противовъзпалителни пластири и пазарен лидер в тази област, Sinovial® (ревматология), Fostimon® (човешко възпроизводство) и laluset® (дерматология). IBSA е вече признато име, не само в Швейцария, а и по целия свят. Нейните нови филиали, високоспециализирани производствени съоръжения и съвместни предприятия в чужбина, позволяват на компанията да разшири сферата си на действие, което съдейства за непрекъснатото й развитие.

IBSA ПРИТЕЖАВА МНОГОСТРАНЕН ПОДХОД КЪМ СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА

Областта на дермоестетиката предлага широка гама продукти и марки, като Viscoderm®, Profhilo® и Aliaxin®, които са базирани на концепцията на действието Hydrolift®

Действието Hydrolift® представлява новаторски подход, имащ за цел да противодейства на физиологичното редуциране на хиалуроновата киселина в кожата, да възстановява хидратацията, еластичността и тонуса на кожата.

Действието Hydrolift® е израз на синергичното действие, получено при използването на избрана хиалуронова киселина, произведена въз основа на патентована IBSA технология, която при комбинирано приложение създава оптимални условия за превенция и борба с процеса на стареене.

Filter
Position
Product Name
Price
Set Descending Direction
View as Grid List
Items 1-12 of 13
12
24
36
All
Page
Filter
Position
Product Name
Price
Set Descending Direction
View as Grid List
Items 1-12 of 13
12
24
36
All
Page
To Top