лого ProDerma International

За поръчки и въпроси
+359 889 772021

REJUVI TATTOO REMOVER

Направете запитване
На склад
SKU
REJUVI TATTOO REMOVER
 
Приоритетна доставка
 
до 14 дни опция за връщане

Традиционните или обичайни пигменти за микропигментация или татуиране, представляват неорганични метални оксиди, като железен оксид, въглеродни съединения (сажди), хромен оксид, титанов диоксид и други. Тези неорганични метални оксиди не се разтворят във вода и в повечето органични разтворители. Съответно, те остават за дълъг период от време, след като бъдат имплантирани в кожата.

Суспензията за премахване на татуировки на Rejuvi се състои от алкалоземни метални оксиди и преходни метални оксиди (с фракционен състав на частиците, сходен с пигментите на татуировките), съчетани в специална формула. Металните оксиди в суспензията за премахване на татуировки на Rejuvi имат много сходни физико-химични свойства, с тези на пигментите на татуировките, така че имат добра степен на химично сходство и разтворимост. Старата поговорка, че „сходното привлича сходно“ отразява именно този принцип.

Когато суспензията за премахване на татуировки на Rejuvi има добър физически контакт с пигментите на татуировката, те постепенно се абсорбират. Също така, продуктът за премахване на татуировки на Rejuvi е създаден да бъде несъвместим с кожата, така че тя да го отхвърля. След като пигментите на татуировката се погълнат от премахващата суспензия на Rejuvi, кожата отхвърля сместа на повърхността си

To Top