За резервация и въпроси
+359 876100 006
премиум козметичен бранд

REJUVI
козметика за домашна и професионална грижа

Съчетавайки съвременното билколечение, последните дерматологични изследвания, древните източни тайни за красота и модерната козметична биохимия, Rejuvi предлага уникален синергичен подход за подмладяване на кожата. Лаборатория Rejuvi разработва широк кръг професионални терапии за различни кожни проблеми и поражения. Професионалните процедури с Rejuvi показват значими резултати при сравнението преди и след сеансите и са много мощно средство за козметици, дерматолози и други.

всички продукти от REJUVI

премиум козметичен бранд

DERMACEUTIC
козметика за домашна и професионална грижа

Dermaceutic Laboratoire е предпочитаният партньор за повече от 30000 специалисти в естетичната дерматология по целия свят.

Тя е една от първите лаборатории, която разработва продукти, използвайки съставки, като хиалуронова киселина, витаминен комплекс, ретинол и гликолова киселина (вече стандартни съставки при грижата за кожата). Dermaceutic пое лидерството в козметичната индустрия с откриването на ефективни комбинации от съставки, за приложение в естетичната дерматология.

Вече могат да бъдат постигнати оптимални резултати, благодарение на прогресивния подход на адаптирането на интензивността на пилинга при всеки отделен пациент и индивидуалната програма за домашна грижа.

Ефективността на козметичните и пилинговите протоколи на Dermaceutic се поддържа, чрез екстензивни клинични изпитвания, а компанията си сътрудничи с водещите в индустрията практикуващи лекари по цялото земно кълбо.

всички продукти от DERMACEUTIC

премиум козметичен бранд

REVITACARE
професионална грижа

Френската лаборатория REVITACARE®, има решение за много естетични проблеми (кожа, тяло, скалп) и се свързва с Качество, Сигурност и Ефективност. Продуктите са биосъвеместими, в съответствие с международните стандарти ISO 10993: нецитотоксични, недразнещи, несенсибилизиращи и немутагенни. Произведени са на основата на качествена хиалуронова киселина от биотехнологичен произход, не-кръстосано свързана.

всички продукти от REVITACARE

премиум козметичен бранд

RENAISSANCE
козметика за домашна и професионална грижа

RENAISSANCE® – Красота чрез изкуството

Концепцията RENAISSANCE® помага за разкриването на същността, подчертаването на потенциала и истинските качества на красотата и равновесието на всеки човек. Концепцията се основава на идеята „Pro-Age“ – RENAISSANCE® вярва, че всеки може да открие оптималното решение, благодарение на взаимодействието на специалните средства, които естетичната медицина предоставя, преодолявайки остарялата концепция „Anti-ageing”. Целта на RENAISSANCE® е да подпомага и да забавя процеса на стареене, а не да го отрича.

всички продукти от RENAISSANCE

премиум бранд

SILHOUETTE SOFT
професионална грижа за подмладяване

SILHOUETTE SOFT – Едно лечение, две действия!

Silhouette soft е ново лечение за подмладяване на лицето, с двойно повдигащо и възстановяващо колагена действие.

всичко за SILHOUETTE SOFT

To Top