лого ProDerma International

За поръчки и въпроси
+359 889 772021

Nucleofill Hair - спира косопада и обогатява косата

Направете запитване
На склад
SKU
Nucleofill Hair
 
Приоритетна доставка
 
до 14 дни опция за връщане
 

Какво представлява Nucleofill Hair?

Nucleofill Hair показа значителна ефективност при лечението на андрогенна алопеция и при всички случаи на отслабване на косъма, подобрявайки трофиката на космения фоликул благодарение на дълбокия и непрекъснат биореструктуриращ ефект.

Андрогенната алопеция е основната причина за прогресивно изтъняване на косата. През целия живот засяга около 80% от мъжкото население и 50% от женското.

Разпространението на андрогенната алопеция следователно е такова, че да оправдава наименованието „обикновена плешивост“ и да може да го счита, в определени граници, за абсолютно физиологично състояние.

Макар и да не е истинско заболяване, косопадът често се възприема като дълбок дискомфорт с негативни последици на психологическо и социално ниво.

При андрогенна алопеция нивата на тестостерон (мъжкият полов хормон par excellence) не са непременно високи; често се регистрира намаляване на общия дял и увеличаване на свободната фракция.

 

Ефективност и приложение

Nucleofill Hair показа значителна ефективност при лечението на андрогенна алопеция и при всички случаи на отслабване на косата, подобрявайки трофиката на космения фоликул, благодарение на дълбокия и непрекъснат биореструктуриращ ефект.

 

Показания

Nucleofill Hair е показан за лечение на:

  • Косопад;
  • Андрогенна алопеция;
  • Предварително и следоперативно лечение (трансплантация);
  • Косопад след раждане;
  • Вежди;
  • Уплътняване на брадата.

 

Резултати и трайност

Резултати Nucleofill Hair - Преди и след

Резултати Nucleofill Hair - Преди и след

Резултати Nucleofill Hair - Преди и след

Резултати Nucleofill Hair - Преди и след

Резултати Nucleofill Hair - Преди и след

To Top