лого ProDerma International

За поръчки и въпроси
+359 889 772021
премиум козметичен бранд

REJUVI
козметика за домашна и професионална грижа

Съчетавайки съвременното билколечение, последните дерматологични изследвания, древните източни тайни за красота и модерната козметична биохимия, Rejuvi предлага уникален синергичен подход за подмладяване на кожата. Лаборатория Rejuvi разработва широк кръг професионални терапии за различни кожни проблеми и поражения. Професионалните процедури с Rejuvi показват значими резултати при сравнението преди и след сеансите и са много мощно средство за козметици, дерматолози и други.

всички продукти от REJUVI

премиум козметичен бранд

DERMACEUTIC
козметика за домашна и професионална грижа

Dermaceutic Laboratoire е предпочитаният партньор за повече от 30000 специалисти в естетичната дерматология по целия свят.

Тя е една от първите лаборатории, която разработва продукти, използвайки съставки, като хиалуронова киселина, витаминен комплекс, ретинол и гликолова киселина (вече стандартни съставки при грижата за кожата). Dermaceutic пое лидерството в козметичната индустрия с откриването на ефективни комбинации от съставки, за приложение в естетичната дерматология.

Вече могат да бъдат постигнати оптимални резултати, благодарение на прогресивния подход на адаптирането на интензивността на пилинга при всеки отделен пациент и индивидуалната програма за домашна грижа.

Ефективността на козметичните и пилинговите протоколи на Dermaceutic се поддържа, чрез екстензивни клинични изпитвания, а компанията си сътрудничи с водещите в индустрията практикуващи лекари по цялото земно кълбо.

всички продукти от DERMACEUTIC

премиум козметичен бранд

REVITACARE
професионална грижа

Френската лаборатория REVITACARE®, има решение за много естетични проблеми (кожа, тяло, скалп) и се свързва с Качество, Сигурност и Ефективност. Продуктите са биосъвеместими, в съответствие с международните стандарти ISO 10993: нецитотоксични, недразнещи, несенсибилизиращи и немутагенни. Произведени са на основата на качествена хиалуронова киселина от биотехнологичен произход, не-кръстосано свързана.

всички продукти от REVITACARE

премиум козметичен бранд

RENAISSANCE
козметика за домашна и професионална грижа

RENAISSANCE® – Красота чрез изкуството

Концепцията RENAISSANCE® помага за разкриването на същността, подчертаването на потенциала и истинските качества на красотата и равновесието на всеки човек. Концепцията се основава на идеята „Pro-Age“ – RENAISSANCE® вярва, че всеки може да открие оптималното решение, благодарение на взаимодействието на специалните средства, които естетичната медицина предоставя, преодолявайки остарялата концепция „Anti-ageing”. Целта на RENAISSANCE® е да подпомага и да забавя процеса на стареене, а не да го отрича.

всички продукти от RENAISSANCE

премиум медико естетичен бранд

PROMOITALIA
медицински продукти за естетика и подмладяване

PROMOITALIA – Инавитивни формули за био преструктуриране и обем

Основната цел на Promoitalia е да произвежда и разработва модерни начини и решения, за постигане на красота и здраве. Двигателят, който движи дейността на компанията, е непрекъснатият стремеж към съвършенство в медицинските естетични продукти. Предизвикателството, е създаването на иновации. Светът на Promoitalia съвпада с опит, ноу-хау, иновации и изследвания. Нашите продукти са създадени за конкретните нужди на здравето и подмладяването.

всички продукти от PROMOITALIA

премиум бранд

Ejal40
професионална грижа за биоревитализиране на кожата

Ejal 40 се прилага с иновативната 4-точкова биоревитализираща техника (4 PBR), която се извършва в четири инжекции от 0,25ml в четири точки от всяка страна на лицето, свеждайки до минимум риска от синини.

Ejal 40 е биостимулираща и био-ремоделираща терапия, съдържаща хиалуронова киселина. Ejal 40 подобрява качеството и плътността на кожата, като стимулира фибробластите, както и образуването на колагенови и еластинови влакна.

всичко за Ejal 40

To Top