лого ProDerma International

За поръчки и въпроси
+359 889 772021

Nucleofill Soft Plus EYES - премахва бръчките и сенките около очите

Направете запитване
На склад
SKU
Nucleofill Soft Plus EYES
 
Приоритетна доставка
 
до 14 дни опция за връщане
 

Какво представлява Nucleofill Soft Plus EYES?

Nucleofill Soft Plus EYES e биостимулатор за лечение на зоната около очите, с многопосочен механизъм на действие. Силен лифтинг ефект (повдигане на тъкани, подобряване на плътността на кожата) се осигурява чрез въздействие върху CD 39 рецепторите на клетъчно ниво, което води до производство на колаген тип I, еластин и НА. Действайки върху рецепторите на CD 40, стимулира узряването на фибробластите в миофибробласти (клетки с особености на мускулни клетки, които имат съкратителни свойства - ефект на фитнес).

Nucleofill Soft Plus EYES с естествен произход са силно пречистени полинуклеотиди, способни да активират кожните процеси на биорегенерация както на дълбоко ниво (мастна и костна тъкан), така и на нивото на дермата (стимулиране на фибробласти).

Nucleofill Soft Plus EYES е първият продукт, съставен от фрагменти от полинуклеотидна верига с ниско молекулно тегло (50-100 kDa), предназначени за особено деликатни зони, като например областта около очите.

Предлагат се в различни формулировки, адаптирани към всяка нужда, тези продукти са с оптимално качество, гарантиращо висока поносимост на пациентите.

 

Показания

  • Силен лифтинг ефект;
  • Силен антиоксидантен ефект се постига благодарение на ароматните пръстени в азотните основи, присъстващи в полинуклеотидната верига, които улавят (отстраняват) свободните радикали;
  • Биорегенерация на кожните процеси;
  • Дългосрочното овлажняване се постига благодарение на фосфатните групи, присъстващи в полинуклеотидната верига, които трайно свързват водата в междуклетъчното пространство;
  • Приложение в особено деликатни и фини зони;
  • Nucleofill Soft Plus EYES е продукт от естествен произход, чиято употреба минимизира риска от алергии.
 

Резултати и трайност

Nucleofill Soft Plus EYES - Before & After

Nucleofill Soft Plus EYES - Before & After

To Top